Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové produkty v nabídce

Dovolte nám touto cestou představit naše nové produkty regulační techniky, které v současné době uvádíme pod privátní značkou THERMOCONTROL na český a slovenský trh.

TC 30W-WIFI / TC 30B-WIFI

Moderní termostat, který umožňuje hospodárné a ekologické řízení jakéhokoli typu vytápění. Vyznačuje se přehlednou nabídkou a množstvím užitečných funkcí. Zajišťuje vzdálenou kontrolu topného systému pomocí aplikace ENGO Smart / Tuya Smart. Programování termostatu TC 30W-WIFI / TC 30B-WIFI je velmi jednoduché a umožňuje přizpůsobit pracovní cyklus vytápění dennímu rytmu uživatelů. Pro lepší přizpůsobení je model dostupný v bílé a černé barvě.

TC 910

TC 910 je programovatelný termostat, který slouží k drátovému ovládání vytápěcích a chladících zařízení. Jeho úkolem je udržovat komfortní podmínky v místnosti v souladu s harmonogramem nebo stálou teplotou nastavenou uživatelem. Připojuje se přímo k zařízení. Termostat má stejné funkce jako SALUS 091FLv2, rozdíl je pouze v designu.

TC 910RF

TC 910RF je programovatelný termostat, který slouží k bezdrátovému ovládání vytápěcích a chladicích zařízení. Jeho úkolem je udržovat komfortní podmínky v místnosti v souladu s harmonogramem nebo stálou teplotou nastavenou uživatelem. Termostat je z výroby spárován s přijímačem. Přijímač je připojen např. ke kotli. Termostat má stejné funkce jako SALUS 091FLRFv2, rozdíl je pouze v designu.

Více informací o dalších produktech naší privátní značky THERMOCONTROL naleznete na našich webových stránkách.

 

Více informací

 
 
Reklama