Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chytré inovace pro ještě větší produktivitu!

COMAP představuje nejnovější generaci řady MultiSkin Push-fit s vylepšenými parametry. Jde o kompletní řadu vícevrstvých trubek a tvarovek dokonale přizpůsobených pro novostavby i renovace.

Comap představuje nejnovější generaci řady MultiSkin Push-fit s vylepšenými parametry, které jednak zvyšují bezpečnost systému a zároveň zjednodušují instalaci. To umožňuje montážníkům využívat výhody připojení Push-fit a značně si tak ulehčit práci s vícevrstvými systémy rozvodů. 

Hlavní výhody při renovacích budov:

Tvarovky MultiSkin Push-fit jsou montážními firmami stále více používány a oceňovány. Mají mnoho výhod a jsou vhodné pro všechny typy staveb. To platí o to víc v případě renovací, které obecně zahrnují mnohá omezení.

S těmito tvarovkami se díky snadné montáži pracuje velmi rychle a efektivně. Přinášejí až 50% úsporu času ve srovnání s pájenými spoji a až 20% úsporu času oproti lisování. 

Když je třeba instalaci provádět v rušném prostředí a za provozu budovy, jak tomu často v případě renovací bývá, pomáhá rychlost a bezrizikovost montáže. Manipulace se zásuvnými tvarovkami Push-fit je snadná, bez speciálních bezpečnostních opatření, bez potřeby použití otevřeného ohně a jiných speciálních nástrojů. Díky tomu méně omezuje průběh prací, ale také výrazně snižuje počet nepříjemností, které obvykle na staveništích vznikají.

Estetika je další silnou stránkou tvarovek Push-fit. Díky své bílé barvě jsou tvarovky velmi diskrétní. Splynou s instalací na povrchu, v podlaze i pod omítkou i bez dodatečného nátěru.

Řešení MultiSkin představuje pro montážní firmy systém s vysokými parametry, kvalitním a trvalým výsledkem a zároveň snižuje časovou náročnost provedení instalace.

Více informací


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama