Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové produktové stránky chytrého vytápění tado°

Spustili jsme pro vás nové webové stránky v češtině. Na stránkách se dozvíte všechny podstatné informace o chytrých termostatech tado° a úsporách za vytápění.

Zvláště v této době, kdy se připravujeme na finančně náročnou novou topnou sezónu jsou chytré termostaty jedním ze způsobů, jak ušetřit nemalé finanční prostředky. Na stránkách se dozvíte praktické informace o výhodách použití chytrých termostatů tado°, o chytrých funkcích jako je například Geofencing, o možnosti propojení s vaší chytrou domácností nebo o komfortu, který vám umožní mobilní aplikace tado°. Pokud vás argumenty o chytrých termostatech přesvědčí, můžete si je přímo ze stránek zakoupit v našem e-shopu. Jsme oficiální dodavatel značky tado° pro ČR a náš e-shop se pyšní certifikátem Heuréka "Ověřeno zákazníky".

Více informací


EST Elektro-System-Technik, s.r.o.
logo EST Elektro-System-Technik, s.r.o.

Již 30 let působíme na českém trhu a exkluzivně vám nabízíme elektroinstalační materiál, osvětlovací techniku, vzduchotechniku, komunikační systémy a kabely renomovaných výrobců z Německa, Francie, Belgie, Rakouska či Itálie, kteří patří ke špičce ve svém ...

 
 
Reklama