Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vytápíte byt nebo starší dům plynem?

Vzhledem k rostoucím cenám energií byste měli zvážit výměnu za moderní kondenzační kotel. V rozhodování vám může pomoci akce Thermona CASHBACK 2022!

S Thermona CASHBACK 2022 můžete získat až 3000 Kč zpět! V kombinaci se sofistikovanou regulací taková výměna v řadě případů přináší úsporu až 30 % na spotřebě zemního plynu. Nezanedbatelná úspora je i na spotřebě elektrické energie, díky použití elektronicky řízených nízkoenergetických oběhových čerpadel.

Snižte spotřebu energií výměnou starého kotle za nový úspornější a navíc si užijte odměnu v podobě obnosu, který vám zašleme na bankovní účet. Na vybrané plynové kondenzační kotle, elektrické kotle a sety kotle a zásobníku zakoupené v době od 1. 8. do 30. 11. 2022 získejte odměnu za nákup těchto spotřebičů.

Thermona CASHBACK 2022


THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 
Reklama