Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Thermona CASHBACK 2022

Získejte 3000 a ještě snížíte spotřebu energií výměnou starého kotle za nový úspornější.

Thermona CASHBACK 2022
Thermona CASHBACK 2022

Snižte spotřebu energií výměnou starého kotle za nový úspornější a navíc si užijte odměnu v podobě obnosu, který vám zašleme na bankovní účet.
Na vybrané plynové kondenzační kotle, elektrické kotle a sety kotle a zásobníku zakoupené v době od 1. 8. do 30. 11. 2022 získejte odměnu za nákup těchto spotřebičů.

  1. Kupte vybraný kotel THERM
    Kotel je nutné zakoupit v době od 1. 8. 2022 do 30. 11. 2022 (viz Úplná pravidla akce). Nákup kotle není omezen prodejcem, akce se vztahuje na všechny distribuční kanály ČR.
  2. Kotel registrujte
    Registrace probíhá jen a pouze na stránce www.thermona.cz/cashback a je nutné provést ji do 14 dní od nákupu. Registrovat kotel do akce je možné od 1. 8. 2022 do 14. 12. 2022.
  3. Užijte si svoji odměnu
    Po ověření registračních údajů i dokumentů a splnění podmínek akce obdržíte odměnu na bankovní účet uvedený při registraci. Výše odměny se odvíjí od modelu registrovaného kotle.
Věnujte pozornost Úplným pravidlům akce
THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 
Reklama