Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Protherm mění své logo

V letošním roce slaví Protherm již 30 let svého působení na českém trhu. U příležitosti tohoto výročí dochází k modernizaci loga.

Značka Protherm vstoupila na český trh již v roce 1992. Tehdy byl jejím stěžejním výrobkem elektrický kotel, který v portfoliu této značky představuje dodnes jeden z hlavních produktů. Za 30 let své existence se Protherm dostal mezi přední značky tepelné techniky nejen na českém trhu. Díky jeho zapojení se do koncernu Vaillant Group exportuje dnes Protherm své výrobky do mnoha zemí po celém světě.

V současně době patří mezi jeho hlavní segmenty také tepelná čerpadla nebo kondenzační kotle. Protherm se zabývá i prodejem zásobníků teplé vody, průtokových ohřívačů, solárních systémů nebo regulační techniky. Nabídka Protherm umí kompletně uspokojit jakkoliv náročné požadavky zákazníků v oblasti vytápění a ohřevu vody.

Stejně jako se po 30 let vyvíjely produkty značky, tak i její logo prošlo určitými fázemi vývoje. Nyní bychom vám rádi představili novou podobu loga Protherm, se kterou se budete v příštích letech setkávat.

Nové logo se vyznačuje silnou a jasně konstruovanou typografií. Velmi důležitý prvek loga, obraz pantera, zůstal samozřejmě jeho nezbytnou součástí. Panter se vyvinul tak, aby mohl vstoupit do nové éry a zároveň zůstal věrný vizi zakladatele značky nabízet výkonné a spolehlivé výrobky. Velmi dobře rozpoznatelné a ikonické logo představuje Protherm jako autentickou a progresivní značku, která se neustále vyvíjí.

Více informací


Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)
logo Protherm (Vaillant Group Czech s.r.o.)

Společnost Protherm, která velmi sebevědomě vstoupila v roce 1992 na český trh se svým elektrokotlem, patří v současné době mezi přední české značky tepelné techniky. Díky zapojení do koncernu Vaillant Group exportuje Protherm své výrobky do mnoha zemí ...

 
 
Reklama