Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

THERMIA ITEC ECO TOTAL +60 (EQ), vzduchové tepelné čerpadlo s nabitou standardní výbavou

Představujeme nejvybavenější verzi tepelných čerpadel řady iTec – iTec Eco Total +60 (EQ). Vnitřní jednotka obsahuje množství nadstandardních komponent pro maximální komfort a provozní spolehlivost.


Thermia iTec Eco je invertorové vzduchové tepelné čerpadlo pro rezidentní sektor s ekologickým chladivem R32, které nezatěžuje životní prostředí tak jako standardní chladiva. Invertor kompresoru nabízí výhodu proměnných otáček kompresoru, a tím i možnost plynulého přizpůsobování aktuálním podmínkám. Vyrábí se ve velikostech 5, 8, 12 a 16 kW.

Verze iTec Eco Total +60 (EQ) je nejvybavenější verzí tohoto modelu. Vnitřní jednotka obsahuje:
  • pomocný ohřev o výkonu až 15 kW spínaný po krocích 3, 6, 9, 12 a 15 kW zajišťující výkonovou zálohu pro případ potřeby
  • 180l zásobníkový ohřívač s technologií rychlého ohřevu na vysoké teploty s názvem TWS. Tím uživatelům poskytuje hospodárným způsobem mnoho teplé vody.
  • 60l vyrovnávací nádobu pro otopnou soustavu, která je 3bodově připojena a nabízí mnohem vyšší provozní spolehlivost. Ta je dosažena menší citlivostí tepelného čerpadla na změny průtoků v otopné nebo chladicí soustavě během provozu, lepšími podmínkami pro odtávání a plynulejšími změnami teplot v otopné soustavě vlivem zvětšení objemu otopné vody v otopné soustavě o 60 l.
  • 12l expanzní nádobu.

To vše je umístěno ve skříni vnitřní jednotky, a tím pádem tyto komponenty není nutné nevzhledně umisťovat do prostoru, kde je tepelné čerpadlo instalováno.

Pokud vás toto tepelné čerpadlo zaujalo, neváhejte kontaktovat naši společnost IVAR CS spol. s r.o., která je výhradním dovozcem a distributorem tepelných čerpadel Thermia.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama