Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka v portfoliu - konvektory, které překvapí výkonem i vzhledem

Konvektory jsou součástí portfolia českého výrobce KORADO, který v letošním roce přichází s inovací celé řady KORALINE, tedy lavicových konvektorů.

Jedná se o konvektory jak s přirozenou, tak i s nucenou konvekcí. Tepelné výkony byly testovány dle ČSN EN 442 ve zkušebnách HLK Stuttgart, SZU Brno a certifikační proces byl proveden ve Strojírenském zkušebním ústavu Brno. Výrazným způsobem došlo k navýšení typů i rozměrů v segmentu konvektorů s přirozenou konvekcí.

Nový je nejen design krycích mřížek ale i provedení výměníku, který díky inovovaným lamelám dosahuje vyšších tepelných výkonů. V rámci inovací byla do portfolia doplněna především řada konvektorů s vysoce výkonným výměníkem pod názvem POWER.

Konvektory jsou řešením pro rodinné i bytové domy, školy, administrativní budovy či obchodní centra. Jsou vhodné do otopných soustav se všemi typy zdrojů tepla – tepelná čerpadla, plyn, elektřina, solární teplo, dřevo i biomasa.

Více informací


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama