Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Snímače teploty s plastovou hlavicí

Snímače teploty s plastovou hlavicí nabízíme v několika variantách.Unikátnost designu naší plastové hlavice spočívá v tom, že pro její montáž nejsou zapotřebí šroubky.Víčko krabičky se pouze zacvakne.

Snímače teploty s plastovou hlavicí nabízíme v několika variantách: do interiéru, pro venkovní prostředí, se stonkem a příložné.
Desing plastových hlavic je jedinečný a je výsledkem práce našich kolegů z technického úseku.
Maximální teplotní rozsah použití snímačů teploty je -50 až 250 °C. Nejběžnější výstup těchto snímačů teploty je odporový. Snímače teploty však vyrábíme i s proudovým výstupem (4 až 20 mA), napěťovým výstupem (0 až 10 V, 0 až 5 V) a digitálním výstupem (RS 485 a CAN protokol).

Unikátnost designu naší plastové hlavice spočívá v tom, že pro její montáž nejsou zapotřebí šroubky.
Víčko krabičky se zacvakne do drážek a splňuje krytí IP 65.
Stejnou krabičku můžete vidět i u dalších výrobků naší společnosti, jako jsou snímače teploty a relativní vlhkosti, spínače hladiny a nebo převodníky.

 

Více informací


SENSIT s. r. o.
logo SENSIT s. r. o.

Společnost SENSIT s.r.o. se zabývá vývojem, výrobou a prodejem odporových a termočlánkových snímačů teploty, snímačů relativní vlhkosti, snímačů CO2, snímačů hladiny, snímačů proudění a snímačů polohy. Dále SENSIT s.r.o. vyrábí převodníky, spínače teploty, ...

 
 
Reklama