Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chytrá regulace Homematic IP sníží náklady na topení
až o 33 %

Německý systém chytré domácnosti Homematic IP má intuitivní mobilní aplikaci a umožňuje snadno a vysoce úsporně regulovat vytápění, ovládat osvětlení a zabezpečení domácnosti i kancelářských prostor.

Okamžité snížení nákladů na topení až o 33 %

Automatizace regulace topení pomůže výrazně snížit náklady na vytápění, ať už je v objektu využito vytápění radiátory, podlahové topení nebo elektrická topidla. V případě radiátorového topení bylo s využitím chytrých termostatických hlavic Homematic IP v kombinaci s okenními kontakty dosaženo okamžitého snížení nákladů na topení o 33 %*. Tyto radiátorové hlavice provádí automaticky dynamické a adaptivní nastavení teploty na každém radiátoru. Proto již není nutné ruční hydraulické vyvážení každého radiátoru pomocí přednastavení ventilu.

Produkty pro chytrou regulaci vytápění:

  • Chytré radiátorové vytápění
  • Chytré podlahové vytápění
  • Chytré elektrické vytápění

Vysoce komfortní chytrá domácnost s aplikací v češtině

Díky chytré domácnosti Homematic IP můžete snadno a bezdrátově ovládat vytápění, osvětlení, zabezpečení objektu i jiné elektrické spotřebiče. Smart home systém Homematic IP disponuje intuitivním ovládáním a jednoduchou instalací v několika krocích. Všechny zařízení Homematic IP lze snadno mezi sebou propojovat a tím vytvářet inteligentní síť podle vašich představ.

  • Intuitivní mobilní aplikace v češtině zdarma.
  • Vysoká bezpečnost díky umístění serverů v Německu a AES šifrování.
  • Kompatibilní s hlasovým ovládáním Amazon a Google.
  • Snadná instalace v několika krocích.

* V kombinaci s okenními a dveřními kontakty a v závislosti na chování uživatele, stavebních podmínkách budovy a stávajícím topném systému.

Více o Homematic IP na e-shopu


ALPHATEC comfort systems s.r.o.
logo ALPHATEC comfort systems s.r.o.

Nabízíme řešení teplovodního vytápění a chlazení pomocí podlahových i stropních systémů. Elektrické topné kabely a rohože pro temperování i vytápění. Elektrická přímotopná i sálavá topidla. Tepelná čerpadla pro ohřev vody. Zónovou a centrální komfortní ...

 
 
Reklama