Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zkrátili jsme termín dodání výměníků tepla JAG

Výměníky JAG tak dokážeme vyrobit už do 2 týdnů  od návrhu v programu CAIRO.

Díky zahájení vlastní výroby všech komponentů pro skládané výměníky JAG jsme mohli zkrátit termín dodání.

Opláštěné deskové výměníky tepla JAG F jsou novým revolučním řešením, které zajišťuje nejen zvýšenou turbulenci průtoku, ale má i rozšířenou teplosměnnou plochu.

Inovativní projekt ražení teplosměnné desky JAG, který je výsledkem více než šestiletého vývoje výrobku, umožňuje získat kompaktnější, lehčí a především účinnější výměník tepla, je možné ho dokonale přizpůsobit individuálním požadavkům. Nový "zoubkovaný" vzor kanálů zvyšuje turbulenci proudění, zlepšuje se tak přestup tepla a snižuje tvorba usazenin.

Další výhodou je rozšířená teplosměnná plocha a snížení celkových tlakových ztrát. Rozebíratelný výměník tepla JAG F má také řadu nových technických řešení pláště, díky nimž je vysoce výkonný rozebíratelný deskový výměník tepla JAG F spolehlivým řešením pro mnoho aplikací.

Prospekt JAG v EN: https://online.fliphtml5.com/znnmk/rqmy

Návrhový program CAIRO: https://cairo.hexonic.com/

 

(*) Termín závisí od vybraného typu a provedení. Pro typ JFA, JFB a JFC garantujeme dodání do 30 dní a pro typ JFD a JFE do 35 dní pro vybrané materiálové provedení.

Více informací


HEXONIC CZ s. r. o.
logo HEXONIC CZ s. r. o.

SECESPOL se změnila v HEXONIC. Společnost HEXONIC CZ je významný výrobce protiproudých trubkových spirálových, trubkových a deskových výměníků tepla v zastoupení firmy Hexonic Gdaňsk soustředící se na ohřev, vytápění, chlazení a další aplikace.

 
 
Reklama