Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ušetřete dvakrát s chytrými termostaty tado°!

V rámci akce Black Friday nyní nabízíme nyní všechny produkty tado° BASIC se slevou 15 %! Akce je platná do 30. 11. 2022. Produkty můžete zakoupit v našem e-shopu.

Mezi zákazníky, kteří hledali způsob, jak efektivně ušetřit náklady za vytápění, se chytré termostaty tado° rychle staly populárními. Především díky kvalitě provedení, designu a množstvím funkcí, které termostaty pro efektivní úsporu nabízejí.

Značka tado° si za svými produkty stojí a v případě, že nebudete spokojeni, garantuje vrácení celé částky, kterou jste za produkty utratili. Podle studie spotřebujete až o 31 % méně energie a přesto stále optimálně vytápíte nebo ochlazujete svůj domov. tado° také automaticky reaguje na neustále se měnící počasí nebo detekuje otevřená okna. V tom případě vám problém notifikuje na mobilu, nebo v případě funkce Auto-Assist rovnou sníží teplotu.

Chytré termostaty tado° fungují s běžnými topnými systémy i radiátory (v balení termostatické hlavice najedete několik redukcí na ventil), klimatizacemi a tepelnými čerpadly. Instalace chytrých termostatů je velmi jednoduchá, stejně tak následné párování s aplikací a její ovládání. A pokud byste měli přeci jen problémy, obraťte se na nás a spolu najdeme řešení problému.

Máte-li chytrou domácnost, pak do ní můžete všechny produkty tado° jednoduše integrovat. Ovládání hlasem pomocí Siri, Google Assistant nebo Amazon Echo je samozřejmostí.

Více informací najdete na produktových stránkách tado°.

Koupit


EST Elektro-System-Technik, s.r.o.
logo EST Elektro-System-Technik, s.r.o.

Již 30 let působíme na českém trhu a exkluzivně vám nabízíme elektroinstalační materiál, osvětlovací techniku, vzduchotechniku, komunikační systémy a kabely renomovaných výrobců z Německa, Francie, Belgie, Rakouska či Itálie, kteří patří ke špičce ve svém ...

 
 
Reklama