Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovace výrobků SONNIGER

Od poloviny listopadu jsou Vám k dispozici HEATER CONDENS ONE a HEATER CONDENS CR1-CR3 s EC ventilátory.


Pravidelná analýza trhu v oblasti průmyslového vytápění nás neustále vede k vývoji a inovaci našich výrobků. V odpovědi na poptávku trhu odpovídáme aplikací nejmodernějších technologií za nejlepší ceny.

Již v roce 2021 jsme Vám představili teplovodní ohřívače HEATER CONDENS určené pro nízkoteplotní zdroje (pro tepelná čerpadla a kondenzační kotle). Pracujeme také na udržení tepelné energie uvnitř místnosti tím, že nabízíme:

  • HEATER MIX Destratifikátory – které pomáhají udržet teplý vzduch na úrovni podlahy (a ne pod stropem)
  • GUARD Standardní vzduchové clony – které pomáhají udržet teplý nebo studený vzduch uvnitř komerčních objektů
  • GUADRPRO Průmyslové vzduchové clony – které pomáhají udržet teplý nebo studený vzduch uvnitř průmyslových hal

Nyní Vás s potěšením informujeme, že od poloviny listopadu jsou Vám k dispozici HEATER CONDENS ONE a HEATER CONDENS CR1-CR3 s EC ventilátory.

EC technologie vytváří nové možnosti v oblasti plné modulace otáček ventilátoru, nižší spotřeby energie a dostupnosti signálů 0-10V pro snadnější správu BMS.
Obecně EC je moderní a pokročilá technologie pro axiální ventilátory a je dražší než standardní AC ventilátory. Jsme však přesvědčeni, že další rozvoj této technologie je budoucností HVAC průmyslu a přinese nám všem viditelnou optimalizaci nákladů.

Současně dokončujeme technické testy pro řadu HEATER CONDENS CR MAX (na 550 mm ventilátoru). Tato produktová řada bude dostupná s EC technologií pravděpodobně od přelomu ledna/února 2023.

Více informací


SONNIGER Czech Republic
logo SONNIGER Czech Republic

Výrobky pro průmyslové vytápění od firmy SONNIGER - teplovodní ohřívače HEATER nebo vzduchové a průmyslové clony GUARD pro umístění a udržení tepelné bariéry u vchodu do budov nebo průmyslových objektů. Různé možnosti regulace – pro jednotky HEATER ...

 
 
Reklama