Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výrobek roku

Společnost Reliance Worldwide Corporation (RWC) získala ocenění Produkt roku za výrobek MultiSafe Leak Detector (kontrolní ventil MultiSafe s detektorem úniku).

Dne 24. listopadu se v Londýně předávaly ceny v soutěži H&V News Awards 2022. Tato ocenění jsou označována za Oskary v oboru HVAC a udělují se již téměř tři desetiletí. Společnost RWC získala ocenění Produkt roku za výrobek MultiSafe Leak Detector (kontrolní ventil MultiSafe s detektorem úniku).

Touto cenou jsou oceňovány nejinovativnější, nejprogresivnější a na zákazníka zaměřené podniky v oboru vytápění, větrání a klimatizace (HVAC).

Při výběru vítězů byla zvažována řada kritérií, jako je efektivnost, úspora energie, snížení emisí a použitelnost pro provozovatele nebo projektanty. Porotci dali přednost kontrolnímu ventilu MultiSafe s detektorem úniku pro řadu jeho funkcí "zabalených" do jedné soustavy, přičemž uvedli, že "snižuje plýtvání, upozorňuje na úniky a zlepšuje přehled obsluhy o výkonu systému, což je od ventilu hodně".

Kontrolní ventil MultiSafe s detektorem úniku prokázal, že je nejlepší. Zaručuje dokonalou detekci netěsností a chytré hospodaření s vodou díky neustálému měření jejího průtoku, tlaku, teploty a tvrdosti.

"Naše vítězství je důkazem neustálého vývoje produktů společnosti RWC. Toto uznání je ukázkou inovativnosti značky Reliance Valves, jejího zaměření na zákazníka, energetické účinnosti a přínosu k ochraně vody. Vidět, jak náš výrobek vyniká mezi konkurencí v oboru, je úžasné", uvedl Eric Winter, ředitel vývoje produktů pro region EMEA (ventily).

MultiSafe Leak Detector


John Guest Czech
logo John Guest Czech

Společnost John Guest, člen skupiny RWC, je světový výrobce plastových nástrčných spojek, ventilů, hadic a trubek pro různé aplikace (např. sanitární a vytápěcí systémy, rozvody vody, rozvody tlakového vzduchu, pneumatika).

 
 
Reklama