Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak ušetřit na vytápění? To je oč tu běží!

Zajímá vás, jak, nejen v této době ušetřit na topení? Nabídneme Vám řešení. Více v tomto článku.

Dnes bychom těžko hledali někoho, kdo nepřemýšlí nad úsporou nákladů na energie. Doba je složitá a každá rada drahá. :-)
My pro vás ale jednu máme.

Jednoduché řešení, které vám pomůže ušetřit nemalé peníze. Tím řešením je regulace. Efektivním řízením vytápění pomocí termostatické regulace EKOHEAT REG docílíte zajímavých provozních úspor.

Digitální programovatelné termostaty EKOHEAT REG umožňují nastavení časového režimu, podle vašeho individuálního plánu s různými teplotami během dne. To umožňuje dosáhnout tepelného komfortu v časech, kdy budete skutečně doma, a teplotního poklesu ( úspory energie ) v časech, kdy nebudou místnosti využité. Termostaty jsou vybaveny pokročilými  funkcemi, které mají příznivý vliv na úsporu energie, jako jsou přednastavené režimy Komfort, Dovolená, hlídání funkce otevřeného okna nebo dnes velice oblíbená funkce WIFI a řízení vytápění pomocí aplikace v chytrém telefonu.

Termostaty s WiFi, EKOHEAT REG 005 a 006, nebo hlavice radiátoru ETRv Zigbee, jsou na vysoké úrovni, jak technické tak i designové. Aplikace je intuitivní a vytápění se tak dobře ovládá i na dálku. Tuto výhodu ocení každý, kdo má nepravidelný pracovní režim, nebo potřebuje ovládat topení na dálku třeba na chatě nebo chalupě. Díky okamžité možnosti upravovat teplotu odkudkoliv, nedochází k zbytečnému topení a tím i k úsporám energie.

Potřebujete s výběrem termostatu poradit? Neváhejte se na nás obrátit. :-)

 

Více informací


EKOTERM s.r.o.
logo EKOTERM s.r.o.

Komfortní a úsporné elektrické podlahové topení / vytápění, temperování studených podlah. Ochranné systémy pro venkovní plochy, střechy, okapy, žlaby a svody před ledem a sněhem, ohřev potrubí. Topné kabely, rohože, regulace. Výrobce EKOHEAT, zastoupení ...

 
 
Reklama