Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Testo na výstavě INFOTHERMA 2023

Najdete nás v pavilonu NA1 na stánku číslo 043 a to ve dnech 23. 1. – 26. 1. 2023 na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

Seznámíme Vás s inovovaným analyzátorem spalin testo 300 s novou možností přesného měření až čtyřech parametrů současně. Tento přístroj nabízíme ve třech atraktivních sadách se slevou – 10 %.

Dalším akčním přístrojem je testo 557s pro servis chladicích systémů a tepelných čerpadel, ke kterému získáte zdarma nejlepší variantu vadasky testo 750-3.

A do třetice jsou tu termokamery testo 868s, testo 872s a testo 883 v atraktivních akčních cenách.

Novinkou letošního jara je atraktivní řada detektorů úniku plynů a chladiv testo 316. Obsahuje první senzor 2 v 1 pro měření plynů i chladicích médií v malých soustavách i v průmyslových závodech.

Další žhavou novinkou je také nová řada testo Compact Class pro měření na topných systémech, klimatizačních, ventilačních a chladicích zařízeních.

Pro přístroje objednané v rámci výstavy INFOTHERMA bude poskytnuta 15% sleva, na přístroje pro měření elektrických veličin pak dokonce 20% sleva.

Těšíme se na Vás v Ostravě!


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 
Reklama