Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové firemní verze projekčních programů HT 2000 a TechCON zdarma

K dispozici je nový upgrade návrhového programu HT 2000 ve verzi 9.1.9. a výpočtového software TechCON X ve verzi 10.2 ICS, s aktualizovanou databází výrobků, doplněnou o novinky společnosti IVAR CS.

Chtěli bychom Vás informovat, že je k dispozici nový upgrade návrhového programu HT 2000 ve verzi 9.1.9. V nové verzi byly doplněny novinky HEROTEC v oblasti instalace suchých systémů teplovodního podlahového vytápění a provedena aktualizace produktová a cenová. Tato nová verze je určena stávajícím i novým uživatelům. Stávající uživatelé nepotřebují nový licenční kód pro aktivaci programu, v platnosti zůstává licenční kód použitý pro starou verzi. Noví uživatelé potřebují k instalaci plné verze aktivační kód, který obdrží na vyžádání u kolegyně Kateřiny Jandové.

Dále bychom Vás rádi informovali, že na základě pozitivních zkušeností z let minulých, týkajících se využívání výpočtového software TechCON, bylo vedením společnosti IVAR CS spol. s r.o. rozhodnuto o zakoupení nové moderní verze grafického výpočtového programu TechCON X ve verzi 10.2 ICS. Nová verze firemního programu je poskytována všem potencionálním zájemcům bezplatně viz odkaz níže. Na webu společnosti IVAR CS je podrobně zpracován seznam nových funkcí, které Vám nová firemní verze nabízí. Věříme, že nová verze programu TechCON X 10.2 ICS bude pro Vaši práci a spolupráci s naší společností do budoucnosti přínosem. V případě zájmu o uvedené firemní programy kontaktujte společnost IVAR CS.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama