Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

HYUNDAI vstupuje na HVAC trh v Česku a na Slovensku

Značka HYUNDAI s podtitulem heating|cooling|ventilation začíná nabízet na českém a slovenském trhu tepelná čerpadla, rekuperační jednotky a od poloviny roku 2023 také klimatizace.

Jihokorejský koncern HYUNDAI potvrdil svůj záměr vstoupit se svými produkty spadajícími do segmentu HVAC na český a slovenský trh. Za svého výhradního distributora si zvolil skupinu KLIMAVEX, která již 30 let úspěšně působí v oboru klimatizačních a vzduchotechnických zařízení v Česku a na Slovensku.

Technologický koncern HYUNDAI, jenž je v Česku a na Slovensku známý především svou automobilovou výrobou, se rozhodl dodávat na oba trhy také klimatizace, rekuperační jednotky a především tepelná čerpadla, o něž je v posledních měsících v důsledku energetické krize a žádaných ekonomických úspor velký zájem. Zatímco tepelná čerpadla a rekuperační jednotky jsou dostupná již nyní, klimatizační jednotky budou naskladněny až v polovině roku 2023. Značka bude v segmentu HVAC vystupovat pod názvem HYUNDAI heating|cooling|ventilation.

Kromě toho, že se jedná o známou a kvalitní značku, které čeští a slovenští zákazníci dlouhodobě důvěřují, je její nespornou výhodou to, že je schopna svá všechna zařízení koncovým zákazníkům doručit do zhruba 1 měsíce od jejich poptávky s tím, že většina typů čerpadel je skladem, a tedy dostupná k odběru ihned. Vzhledem k tomu, že zákazníci v současné době u některých výrobců často čekají na svůj zakoupený produkt i více než 1 rok, HYUNDAI heating|cooling|ventilation nabízí nadstandardně rychlé doručení.

Výrobky značky HYUNDAI heating|cooling|ventilation jsou výborným řešením pro dosažení pohody ve Vaší domácnosti!

Více informací


KLIMAVEX CZ
logo KLIMAVEX CZ

KLIMAVEX CZ a.s. je distributor technologií HVAC. Od nejspolehlivějších dodavatelů odebíráme široké portfolio HVAC produktů - najdete u nás tepelná čerpadla, klimatizace, rekuperační jednotky a například ventilátory, ale náš sortiment tím ani zdaleka ...

 
 
Reklama