Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úspěšný veletrh Infortherma 2023 a nadcházející veletrhy v Nitře a Praze

Veletrh Infotherma 2023 byl úspěšnou událostí, na které nás navštívilo spoustu zájemců, ale také spokojených zákazníků. Umístění v soutěži TOP výrobky veletrhu a účast na dalších výstavách v ČR a SR.

Na konci ledna jsme se zúčastnili 28. ročníku veletrhu Infotherma v Ostravě, který se zabývá vytápěním, úsporou energií a obnovitelnými zdroji.

Náš stánek navštívily za celou dobu veletrhu stovky zájemců, aby se přesvědčili o kvalitách našich produktů. Prezentovali jsme zplynovací kotle na dřevo BLAZE GREEN, BLAZE NATURAL PLUS, BLAZE HARMONY, kombinovaný kotel na dřevo a pelety BLAZE COMFORT COMBI a také automatický kotel na pelety ROTARY PELL COMPACT. Setkali jsme se s velmi pozitivním ohlasem a náš stánek byl jedním z nejnavštěvovanějších na celé Infothermě.

Kromě vysokého zájmu o naše produkty jsme zaznamenali ještě jeden úspěch, a tím je ocenění v soutěži TOP VÝROBKY INFOTHERMY 2023. V kategorii výrobců kotlů jsme získali 1. místo, celkově jsme pak byli třetí. Nejvyšší příčka mezi výrobci kotlů je pro nás motivací pro další výzkum a vývoj nových produktů.

Pokud jste se veletrhu nezúčastnili, můžete si prohlédnout videoreportáž z výstavy.

 

Nadcházející veletrhy

AQUATHERM Nitra (7.2.-10.2.2023)

Mezinárodní odborný veletrh věnovaný vytápění, vzduchotechnice, klimatizační, měřící, regulační, sanitární a ekologické technice. Navštivte největší odborný veletrh na Slovensku.

My tam budeme! Stánek 013 v hale F.

 

FOR THERM Praha (9.2.-11.2.2023)

10. veletrh krbů, kamen a kotlů FOR THERM proběhne souběžně s veletrhy FOR PASIV a FOR WOOD ve veletržním areálu PVO EXPO v pražských Letňanech. Jste srdečně zváni! (odkaz na volné vstupenky zde!)

Stánek BLAZE HARMONY najdete v hale 2, sektor C.

 

TOP výrobky Infothermy 2023


BLAZE HARMONY s.r.o.
logo BLAZE HARMONY s.r.o.

BLAZE HARMONY je česká dynamická firma, která se zaměřuje na novátorská řešení v oblasti spalování biomasy. Výsledky z vlastního výzkumu a vývoje realizuje a uvádí na trh v podobě unikátních produktů. Nabízí zplyňovací, kombinované a automatické kotle na ...

 
 
Reklama