Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Semináře o nejmodernějších úsporných technologiích ve vytápění

Společnost GEROtop vás zve na odborné semináře o nejmodernějších technologiích ve vytápění, jejíchž je spolupořadatelem. Semináře proběhnou na přelomu února a března.

Tak jako každý rok budou semináře zacíleny na aktuální situaci v oblasti vytápění a úspor energií. Letošní přesný název seminářů je: NEJMODERNĚJŠÍ ÚSPORNÉ TECHNOLOGIE, KTERÉ NAHRAZUJÍ KONČÍCÍ PLYN, UHLÍ I ELEKTRICKÉ VYTÁPĚNÍ a věřte, že opět zazní cenné novinky, které jistě obohatí váš profesní život. 

Semináře proběhnou na přelomu února a března ve třech největších českých městech. A letos nově i na Slovensku v Bratislavě. Kromě zástupců společnosti GEROtop se můžete těšit i na další přednášející. 

Semináře jsou zařazeny do Projektu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT. Vzdělávací program je ohodnocen 1 kreditním bodem. Účast na těchto akcích je bezplatná.

Více informací


GEROtop spol. s r.o.
logo GEROtop spol. s r.o.

Společnost GEROtop nabízí kompletní služby a produkty v oblasti primárních okruhů systému země X voda pro všechny druhy tepelných čerpadel na trhu. Ke kvalitnímu TČ patří i kvalitní příslušenství. Předejdete tak pozdějšímu zklamání a poklesu výkonu až o 100 %.

 
 
Reklama