Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podlahové topení cena

Pořizovací a provozní cena elektrického podlahového topení.

Cena, za jakou pořídíte elektrické podlahové topení závisí především na volbě topných komponent.
Komponenty volíme podle plánované skladby podlahy a finálové podlahové krytiny. Provozní cenu elektrického podlahového topení - cenu za spotřebu elektřiny - můžete zjistit pomocí interaktivní naší pomůcky pro rychlý odhad nákladů na provoz elektrického podlahového vytápění.

Nenechte se oklamat - pamatujte, že účinnost všech elektrických přímotopných podlahových komponent (topná rohož, topná folie, topný panel) je stejná, tj. téměř 100%. Záleží pouze a jen na povrchové teplotě podlahy a dostatečné tepelné izolaci pod skladbou. Důležitá je pouze materiálová, řemeslná a elektrotechnická kvalita topného prvku a samozřejmě správný návrh s dodržením se zohledněním všech aspektů. Má-li topení a podlaha sloužit desítky let, je třeba navrhnout správné komponenty na správném místě skladby v souladu s vhodnou finálovou krytinou a tepelnými izolacemi.

Podlahové topení cena


ELEKTRICKE-TOPENI.cz
logo ELEKTRICKE-TOPENI.cz

Společnost ELEKTRICKE-TOPENI.cz se zabývá prodejem, návrhy a poradenstvím v oboru elekrických topných systémů. Pokud právě řešíte výběr topného systému, rádi Vám poradíme a sdělíme své osobní zkušenosti s provozováním elektrického topení. Podlahové topení, ...

 
 
Reklama