Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Krb do 48 hodin? Ano, u nás je to možné!

Sezóna už sice pomalu končí, ale Vy už musíte přemýšlet nad nadcházející zimou. Stavíte aktuálně dům a Váš architekt Vám doporučil, že teď je ta ideální doba na instalaci krbu.

Jenže všude slýcháte, že dodací lhůty se pohybují kolem 6 měsíců, a tak dlouho čekat nemůžete. Potřebujete krásný krb nebo krbová kamna ihned, ale nechcete slevit z kvality? Podívejte se na krby firmy FLAMEN Czech Republic, s.r.o.!

Abychom vše uvedli na pravou míru, aktuální dodací lhůty se opravdu pohybují kolem šesti měsíců, v některých případech se můžete setkat s dodací lhůtou až kolem jednoho roku. Bohužel se nejedná o nic neobvyklého. Vysoká poptávka vytváří z krbů a kamen nedostatkové zboží, na které je nutné si ve většině případů počkat až v řádu několika měsíců.

Ne však u nás. Naše firma FLAMEN tuto situaci na základě analýz z předcházejícího roku předpokládala, a tak jsme se již v průběhu loňského léta začali aktivně připravovat. Aktuálně je u nás možné získat vybrané modely krbů nebo krbových kamen IHNED. Nejžádanější modely se snažíme naskladňovat pravidelně s dostatečným časovým předstihem tak, aby se Vaše doba čekání zkrátila na úplné minimum.

A jak tedy probíhá objednávka? Stačí nám zavolat nebo napsat email flamen@flamen.cz a sdělit, o jaký model máte zájem. My s Vámi dořešíme všechny případné nejasnosti a pokud máme model skladem, po vyřízení všech formalit a zaplacení objednávky Vám krb můžeme ihned zdarma expedovat. Vašemu snu tak můžete být zase o kousek blíž. Třeba přesně o 2 dny.


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 
Reklama