Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové modely TČ vzduch-vzduch Mitsubishi Electric s technologií Hyper Heating

Mitsubishi Electric reaguje na zvýšenou poptávku po úsporných zdrojích vytápění a uvádí na trh nové modely tepelných čerpadel vzduch-vzduch s technologií Hyper Heating.

TČ vzduch-vzduch jsou investičně i provozně zajímavá alternativa k teplovodnímu systému vytápění. Umožňují realizovat rekonstrukci vytápění v rodinném domě či na chatě rychle, bez velkých stavebních zásahů a hlavně ekonomicky. Jsou ale vhodná i do novostaveb. TČ vzduch-vzduch poskytují nejen úsporný provoz v režimu vytápění, ale i chladí v létě a čistí vzduch v místnosti.

Technologie Mitsubishi Electric Hyper Heating byla vyvinuta speciálně pro oblasti s chladným klimatem a umožňuje udržovat jmenovitý topný výkon tepelného čerpadla vzduch-vzduch až do venkovní teploty -15 °C a zajistit vytápění až do venkovní teploty -25 °C.

Mitsubishi Electric uvádí na trh tyto nové modely TČ vzduch-vzduch:

TČ vzduch-vzduch MSZ-FT s nástěnnou jednotkou o jmenovitém výkonu vytápění 3,2 až 5,0 kW. Jednotky MSZ-FT mají kompaktní design a malé rozměry, které umožňují jejich instalaci i v prostoru nad dveřmi.

TČ vzduch-vzduch MFZ-KW s parapetní jednotkou o jmenovitém výkonu vytápění 3,4 až 6,5 kW. Jednotky MFZ-KW lze instalovat na podlahu nebo na stěnu a díky svému designu se hodí do náročných interiérů.

• Prvotřídní zpracování a design vnitřní jednotky

• Účinný V-Blocking filtr pro čistý vzduch

• Vynikající energetická účinnost v režimu chlazení i vytápění

• Wi-Fi adaptér pro ovládání jednotky telefonem nebo tabletem aplikací MELCloud (příslušenství pro MFZ-KW)

Jste-li na pochybách, zda je vytápění tepelným čerpadlem vzduch-vzduch pro Vás vhodné, kontaktuje nás pro více informací.


CS-MTRADE, s.r.o.
logo CS-MTRADE, s.r.o.

Společnost CS-MTRADE, s.r.o. se sídlem v Pardubicích je od roku 2005 autorizovaným distributorem společnosti Mitsubishi Electric B. V. Europe, Germany Living Environment Systems pro ČR a SR. Zabýváme se dovozem a prodejem klimatizačních systémů, tepelných ...

 
 
Reklama