Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kvalitní realizace tepelných čerpadel pro rodinné domy

Nové tepelné čerpadlo můžete mít s hp energy již do 2 měsíců. Dodáváme TČ Alpha Innotec, Viessmann, Stiebel Eltron a Samsung, se kterými máme bohaté zkušenosti a těmto strojům věříme.

hp energy, kvalitní realizace tepelných čerpadel pro rodinné domy
hp energy, kvalitní realizace tepelných čerpadel pro rodinné domy

...tak jako k sobě domů pro rodinu

Ke každé zakázce přistupujeme jako k sobě vlastní. Po celou dobu jednání komunikujete pouze s jedním zástupcem našeho týmu hp energy, který vás směřuje krok po kroku v cestě k novému tepelnému čerpadlu. Je středobodem mezi našimi odděleními ve firmě a vámi. Zároveň dohlíží na celý proces a je přítomný v místě montáže po dobu realizace.

Jak probíhá zakázka na montáž tepelného čerpadla u hp energy?

  1. Telefonní konzultace. Po odeslání poptávky na našem webu vás kontaktujeme ten samý nebo následující den na uvedené kontaktní údaje.
  2. Osobní schůzka u vás doma. Během pár dní přijedeme na budoucí místo instalace navnímat vaše požadavky, zkontrolovat stav otopné soustavy a doporučit řešení.
  3. Zaslání návrhu na míru. Jakmile budeme mít všechny potřebné informace z telefonní a osobní schůzky, z pravidla do 48 hodin posíláme varianty návrhu řešení.
  4. Podepsání smlouvy o dílo. Po potvrzení vybraného návrhu řešení vám obratem pošleme smlouvu k podpisu se zálohou fakturou ve výši 20 %.
  5. Příprava montáže a dotace. Na základě podpisu a platby začínáme realizaci s termínem instalace do 2 měsíců. Po celou dobu vás budeme informovat o průběhu realizace.
  6. Montáž, revize a test. Během maximálně 5 pracovních dní, dovezeme tepelné čerpadlo na místo instalace, provedeme montáž s revizí a otestujeme celý systém.
  7. Předání díla do užívání. Po dokončení realizace vám pošleme konečnou fakturu a předáme dílo do užívání. Od tohoto okamžiku získáváte záruku od výrobce.
  8. Vyplacení dotace. Na základě dokončení prací a úhradě konečné faktury společně pošleme žádost o proplacení dotace z programu NZÚ přímo na váš účet.
  9. Nadstandardní záruka. Ihned po předání do užívání vám začíná běžet záruka přímo od výrobce tepelného čerpadla. Nebo můžeme pomoci jako první my.

Více informací


hp energy s.r.o.
logo hp energy s.r.o.

Jsme tým odborníků na montáž tepelných čerpadel předních výrobců Alpha Innotec, Viessmann, Stiebel Eltron a Samsung, se kterými máme bohaté zkušenosti a těmto strojům věříme díky vysoké kvalitě a zákaznickému servisu v případě potřeby.

 
 
Reklama