Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nakupujeme teplovodní krb? Nepodceňte začátek topné sezóny

Přípravy na zimu začínají v létě: Nepodceňte pořízení teplovodního krbu a vyhněte se zbytečnému čekání. BEF Home nabízí teplovodní krbové vložky s dodáním do 2 týdnů od objednání.

Léto začalo a myslet na topení v krbu se tak může zdát jako úplný nesmysl. Pokud nicméně plánujete pořízení teplovodní krbové vložky, měli byste zbystřit. Jak ukazuje zkušenost roku 2022, čekat s pořízením krbové vložky až na první podzimní plískanice se nevyplácí.

Loňský rok byl v řadech ohledů ve stavebnictví výjimečný: Extrémní poptávka vyšponovala dodací lhůty i ceníky výrobců a dodavatelů do nevídaných hodnot. I když si energetická krize fosilních paliv dala přestávku, existuje reálná šance, že ceny plynu a elektřiny opět porostou. A s nimi se opět vrátí vlna masivních přechodů na spotřebiče spotřebovávající palivové dříví.

V BEF Home jsme na sezónu připraveni. Přesto doporučujeme pořízení krbové vložky neodkládat. Nejde totiž jen o koupi krbu, ale i o rezervaci času krbaře (a v případě teplovodního krbu i topenáře) na jeho instalaci. I vyrobený krb totiž musí být instalován profesionálem. 

Doporučujeme proto využít momentálního časového okna, kdy dobíhají realizace zakázek z loňského podzimu, a oslovit "svého" krbaře ještě dnes. Vyhnete se tak dlouhému čekání a zbytečnému stresu z toho, zda zatopíte před prvními mrazíky.


BeF Home, s.r.o.
logo BeF Home, s.r.o.

Jsme český výrobce krbových vložek a krbových kamen. V naší nabídce naleznete jak krbové vložky s teplovodním výměníkem, tak i krbové vložky teplovzdušné, rohové i designové. Naše krby se vyznačují kvalitním zpracováním a moderním designem.

 
 
Reklama