Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelné čerpadlo Thermia Aura typu vzduch/vzduch – bezpečné řešení vytápění a chlazení

Thermia Aura představuje chytré řešení vytápění menších rodinných domů nebo rekreačních objektů pomocí splitového tepelného čerpadla vzduch/ vzduch.

Thermia Aura je tepelné čerpadlo vzduch/vzduch typu split, které bylo vyvinuto pro použití ve Skandinávii. Díky elegantnímu designu a chytrým funkcím je ideální jako zdroj tepla jak pro menší rodinný dům, tak pro rekreační chatu. Nízká výška (26 cm) vnitřní jednotky umožňuje její velmi snadné umístění. Thermia Aura poskytuje efektivní vytápění až do -30 °C. Kromě toho může v teplé části roku zajistit i chlazení.

Unikátní design lopatek ventilátorů vyvinutých za použití progresivních aerodynamických technologií zajišťuje vysokou účinnost a nízkou hladinu hluku.

Pro nepravidelně užívané nemovitosti poskytuje Aura výhodu, protože její systém vytápění nemůže v zimě zamrznout, jelikož nepracuje s otopnou vodou. Thermia Aura má vestavěný čistič vzduchu, který aktivně čistí vnitřní vzduch v obydlí. Díky patentované technologii tvorby iontů Plasmacluster se vytvářejí pozitivní a negativní ionty, které účinně rozkládají a poškozují nežádoucí částice, jako jsou alergeny, viry atd.

Pomocí příslušenství dálkového ovládání je možno Auru dálkově monitorovat a ovládat. V aplikaci můžete řídit teplotu a snížit úroveň vlhkosti ve vašem domě. V případě poruchy dostanete hlášení přímo do vašeho chytrého telefonu. Můžete také sledovat protokoly událostí a trendové křivky, abyste si ověřili, že vaše tepelné čerpadlo pracuje správně. Služba funguje jak pro iPhone, tak i pro Android.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama