Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Už jste slyšeli o krbových vložkách FLAMEN? Zaujmou Vás elegantním designem, snadnou obsluhou a širokým výběrem produktů.

Pokud jste příznivcem lokálních výrobků, jistě Vás potěší, že krbové vložky FLAMEN se vyrábí v České republice. Za krbovými vložkami FLAMEN stojí dlouholetá tradice a tým lidí, kteří dělají svou práci s láskou a respektem.

S vášní pro moderní design, vysoké technické parametry, a především v zájmu zákazníka značka FLAMEN vyvíjí, vyrábí a distribuuje teplovzdušné a akumulační krbové vložky a jejich příslušenství. V naší nabídce naleznete několik typů vložek, které jsou vhodné do všech typů domů (nízkoenergetické, pasivní, cihlové aj.) Vybrat si tu správnou vložku pro Váš domov můžete na www.flamen.cz.

Značka FLAMEN dbá především na kvalitu, kterou promítá do všech svých produktů. Všechny modely splňují normu ECODESIGN a disponují účinností více než 80 %. Pyšní se také kvalitním technických zpracováním, a především snadnou údržbou. Unikátní systém hoření FLAMclean zajišťuje, že všechny krbové vložky mají dokonale čisté sklo, které se nešpiní kouřem.

Rada od nás: Vyžadujte od odborné firmy, která Vám krbovou vložku instalovala, první zatopení. Máte na to právo.

Filozofií firmy FLAMEN je vyrábět vysoce kvalitní a odolné vložky, které spolehlivě fungují mnoho let v domácnostech spokojených zákazníků a přinášejí atmosféru relaxace a příjemných chvil strávených s rodinou. Díky tomu také nabízí jako jediný výrobce na trhu prodlouženou záruku až 10 let! Zařaďte se tak i vy mezi spokojené zákazníky a pořiďte si krbovou vložku od značky FLAMEN.

Více informací


FLAMEN Czech Republic, s.r.o.
logo FLAMEN Czech Republic, s.r.o.

FLAMEN je výhradním prodejcem designových závěsných krbů ROCAL (Španělsko) a sálavých akumulačních kamen NORSK z mastku (Norsko). Od roku 2013 vyrábí krbové vložky vlastní značky FLAMEN. Všechny krby i kamna dodává včetně instalace zákazníkům po celé České ...

 
 
Reklama