Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

LG školení o tepelných čerpadlech v Memodu: Instalatéři získali certifikáty

Dne 27. září 2023 se v prostorách společnosti Memodo v Praze uskutečnilo školení zaměřené na montáž tepelných čerpadel od LG Electronics.

Dne 27. září 2023 se v prostorách společnosti Memodo v Praze uskutečnilo školení zaměřené na montáž tepelných čerpadel od LG Electronics. Toto školení bylo určeno všem instalatérům, kteří chtějí instalovat tepelná čerpadla značky LG. 
Účastníci školení získali komplexní přehled o portfoliu tepelných čerpadel LG a jejich výhodách, včetně praktických rad pro zapojení do topných systémů. Důležitým bodem bylo také využití energie z fotovoltaických systémů v kombinaci s tepelnými čerpadly LG. 
Školení vedl Ing. Petr Outrata, AWHP Part Leader ze společnosti LG Electronics. 
Po úspěšném absolvování školení získali účastníci certifikát od společnosti LG Electronics. Tento certifikát je opravňuje k montáži tepelných čerpadel LG. Firma s tímto certifikátem má nárok na uznání plné záruky od společnosti LG. 
LG Electronics tak poskytuje instalatérům a odborníkům v oboru tepelných čerpadel příležitost získat klíčovou kvalifikaci pro práci s jejich produkty. Tato iniciativa je součástí snahy společnosti LG o poskytování technické podpory a zvyšování kvality instalací tepelných čerpadel. 
Více informací o tepelných čerpadlech LG a školeních najdete na webových stránkách společnosti Memodo. 

Více informací


Memodo s.r.o.
logo Memodo s.r.o.

Specializovaný velkoobchod s fotovoltaikou, tepelnými čerpadly a bateriovými systémy. Naším cílem je vybavit solární techniky a instalační firmy v Evropě všemi nezbytnými komponenty pro výrobu čisté energie!

 
 
Reklama