Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzimní akce 2023: čtyři akční sady analyzátoru spalin Testo 300

Časy se mění a s nimi i problémy spojené s instalací a údržbou systémů vytápění. Proto u měřicí techniky Testo myslíme dál. Od jednotlivých přístrojů až po kompletní řešení pro různé aplikace. Od analogového k digitálnímu. Od stále složitějších požadavků ke stále jednodušším aplikacím.

Testo podzimní akce 2023

Svět Testo se točí kolem Vašich měření

Jako světová jednička na trhu nabízíme nejen vše od jednoho dodavatele, ale také vše plně propojitelné do sítě a digitální. Připravte se na novou světovou třídu nástrojů – a získejte je za speciální akční cenu.

V rámci nabídky naší Podzimní akce 2023 jsou pro Vás připraveny čtyři akční sady analyzátoru spalin Testo 300 a především novinka v našem portfóliu – analyzátor spalin Testo 310 II. Další zajímavou pobídkou bude akční sada přístroje Testo 557s nebo akční termokamery Testo 868s a Testo 872s a mnoho dalších přístrojů.

Nový analyzátor spalin Testo 310 II

Nový analyzátor spalin Testo 310 II kombinuje jednoduché funkce s vysokou přesností měření, a proto je ideální pro všechna základní měření u systémů vytápění. Dlouhá výdrž akumulátoru více než osm hodin Vám zaručuje vysokou disponibilitu. Přístroj umožňuje snadné provádění všech jednotlivých měření současně a zobrazení měřených veličin na displeji analyzátoru s vysokým rozlišením. Displej je snadno konfigurovatelný přes aplikaci testo Smart a uživatel si jej může dle potřeby individuálně přizpůsobit. Díky snadné manipulaci a kompaktnímu provedení je Testo 310 II odolným nástrojem pro každodenní práce i v náročném prostředí.

Více informací


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 
Reklama