Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Upgrade pro topenáře – nové sady pro měření na tepelných čerpadlech

Dnešní doba je pro topenáře a instalatéry mnohem náročnější než kdy dříve. Díky tepelným čerpadlům a hybridním systémům se ke klasickému plynovému vytápění přidává stále více technologií – zároveň je třeba dodržovat stále více nových předpisů.

Sady pro topenáře
Sady pro topenáře

Je čas na modernizaci nářadí: s novými chytrými sadami Testo pro tepelná čerpadla. Jsou kompletně připojené k síti, zaručeně aktuální a již dokonale přizpůsobené současnému i budoucímu modernímu světu vytápění.

Vylepšení jednoduchosti – základní sada Testo 550s

Rychlá a jednoduchá údržba a instalace tepelných čerpadel: se základní sadou Testo 550s pro tepelná čerpadla zvládnete práci jednoduše a za kratší dobu. Měření teploty a plnění chladicích systémů také zvládnete několika kliknutími pomocí praktického dvoucestného servisního přístroje.
Obj. číslo 0564 5000
Cena: 23.200 Kč

Vylepšení flexibility – všestranná sada Testo 557s

Jednoduchý, přehledný a opravdu všestranný specialista pro údržbu a instalace tepelných čerpadel: s všestrannou sadou Testo 557s pro tepelná čerpadla pracujete bezdrátově, spolehlivě a efektivně. Od měření podtlaku až po doplnění chladiva – přesně a téměř samostatně pomocí bezdrátové váhy na chladiva, inteligentního ventilu na chladiva a praktického čtyřcestného servisního přístroje s programem pro automatické plnění chladiva.
Obj. číslo 0564 5001
Cena: 26.800 Kč

Vylepšení výkonu – profesionální sada Testo 570s

Vše, co odborníci potřebují: profesionální sada Testo 570s pro tepelná čerpadla s velkým grafickým displejem a chytrými Bluetooth® sondami posune výkon Vašeho tepelného čerpadla na vyšší úroveň. Ať už se jedná o podtlak, teplotu, tlak nebo hmotnost: s komplexní profesionální sadou můžete profitovat z maximální přesnosti i při nízkých tlacích a všechny výsledky zpracovávat bezdrátově, snadno a spolehlivě. S nejdelší výdrží baterie na světě až 360 hodin je sada ideální pro dlouhodobá měření a s aplikací testo Smart se i dokumentace a inteligentní analýza závad stanou radostí.
Obj. číslo 0564 5002
Cena: 31.100 Kč

Všechny uvedené ceny jsou bez DPH 21 % a jsou platné pro rok 2023.

Více informací


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 
Reklama