Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž o Tepelné čerpadlo roku stále běží!

Soutěž Tepelné čerpadlo roku 2023 společnosti IVT Tepelná čerpadla je v plném proudu. Veřejnost stále může dát svůj hlas nejzajímavější instalaci tepelného čerpadla z vybraných finalistů a jeden z hlasujících má šanci vyhrát tepelné čerpadlo IVT AERO!

Kostel Krista Spasitele a komunitní centrum – Praha Barrandov. Budova je vytápěna a chlazena tepelným čerpadlem IVT GEO G238. Foto: ATELIER Žiška, s.r.o. / Petra Šalapková
Kostel Krista Spasitele a komunitní centrum – Praha Barrandov. Budova je vytápěna a chlazena tepelným čerpadlem IVT GEO G238. Foto: ATELIER Žiška, s.r.o. / Petra Šalapková

Společnost IVT Tepelná čerpadla dodala na český trh již přes 30 000 tepelných čerpadel a nyní probíhá její soutěž Tepelné čerpadlo roku 2023. V kategorii Nejzajímavější instalace má šanci hlasovat i veřejnost.

Zájemci mohou zvolit mezi odbornou komisí vybranými finalisty a tomu nejlepšímu dát svůj hlas. Mohou přitom vyhrát špičkové tepelné čerpadlo nebo některou z dalších cen. Hlasy budou slosovány, hlavní cenou je tepelné čerpadlo IVT AERO systém vzduch/vzduch. Vyhrát lze i víkendový pobyt pro dvě osoby v Hotelu SONO Brno nebo poukazy v hodnotě 1 000 Kč na nákup zboží v e-shopu společnosti SONNENTOR.

Aktuálně jsou nejblíže titulu projekty ZOO v Ústí nad Labem s geotermálním vytápěním a hrad Švihov s vytápěním z vodního příkopu. Na paty jim ale šlapou další čtyři projekty a veřejnost má stále šanci měnit pořadí.

Odborná komise nezávislých expertů již ocenila Nejunikátnější technická řešení a Nejúspornější instalace. K vidění jsou na webu IVT.

Podrobnosti a podmínky soutěže naleznete na stránkách společnosti www.cerpadla-ivt.cz


IVT Tepelná čerpadla s.r.o.
logo IVT Tepelná čerpadla s.r.o.

Značka IVT je na českém trhu předním dodavatelem tepelných čerpadel do rodinných domů, komerčních i obytných budov. Od roku 1991 se v ČR pro značku IVT rozhodlo více než 30 000 zákazníků. Značka disponuje také největší montážní a servisní sítí IVT CENTRUM, ...

 
 
Reklama