Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Představujeme kachlová kamna na dřevo Thermorossi Saint Moritz wood majolica

V posledních několika letech výrazně vzrostla cena fosilních paliv, a proto se do popředí zájmu dostala především kamna na dřevo, jako jsou Thermorossi Saint Moritz wood majolica.

Tato kachlová kamna na dřevo vznikla v italském regionu Vicenza nedaleko Benátek pod taktovkou společnosti Thermorossi. Podmaní si vás především svým designem, který je výsledkem dlouholeté kovodělné tradice. Stejně tak disponují inovativní funkcí zvanou SMOKE BY PASS, která výrazně eliminuje vstup kouře do místnosti při přikládání dřeva.

Technologie SMOKE BY PASS

Velice často se při přikládání dřeva stává, že se kouř dostane do interiéru, ovšem s inovativní technologií SMOKE BY PASS je tomu konec. Značně totiž snižuje pronikání kouře do místnosti. Zařízení totiž udržuje konstantní činnost a usnadňuje tak obsluhu kamen, ale také údržbu a následné čištění.

Kamna, která stojí zato

Kachlová kamna Thermorossi Saint Moritz wood majolica se vyrábí z vysoce kvalitních materiálů, přičemž spalovací komoru tvoří litina. Vnější plášť je zase z keramiky, litinových plátů a lakované oceli. Kombinace těchto materiálů jde ruku v ruce s dlouhou životností. Samozřejmostí je intuitivní regulace primárního, sekundárního i terciálního vzduchu.

Co se týče designu, dominantním prvkem kachlových kamen jsou smaltované litinové dveře s keramickým sklem, které je odolné vůči teplotám do 750 °C. Důležitým prvkem kamen je také vyndavací popelník.

Italská značka Thermorossi

Výrobcem těchto kamen je společnost Thermorossi, jež v oblasti vytápění působí více než 50 let. Za dobu své existence si vybudovala přední postavení na evropském trhu. Produkty neustále inovuje podle nejmodernějších technologií.

Více kamen THERMOROSSI


Centrum Vytápění - RJ Trading s.r.o.
logo Centrum Vytápění - RJ Trading s.r.o.

Internetový obchod s širokou nabídkou kotlů, krbových kamen, tepelných čerpadel, kachlových kamen, sporáků na tuhá paliva, vysavačů popela ad. Poskytujeme odborné i dotační poradenství. Vzorková prodejna v Táboře.

 
 
Reklama