Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Woltair spouští novou mobilní aplikaci pro zákazníky

Česká společnost Woltair vyvinula mobilní aplikaci pro tisíce tuzemských zákazníků, která usnadní instalaci tepelného čerpadla nebo FVE, a zároveň přinese kompletní přehled o fungování fotovoltaiky.


Zákazníky, kteří si nechávají instalovat tepelné čerpadlo nebo fotovoltaickou elektrárnu, snadno provede celým procesem instalace. Přímo v aplikaci získají zákazníci přehled všech úkonů a termínů, přístup k nabídkám a dokumentům i možnost posílat své požadavky nebo přikládat k zakázce fotografie. Aplikace umožní také jednoduše podepsat smlouvu.

Fotovoltaika jako na dlani

Majitelům fotovoltaických elektráren dodá aplikace komplexní přehled o aktuální výrobě, spotřebě, ekologickém přínosu i ekonomické návratnosti investice. Všechny tyto informace získají v aplikaci majitelé solárních elektráren se střídači GoodWe, Solax a Growatt.

Těmito funkcemi Woltair reaguje na neuspokojivý stav současných mobilních aplikací, které nabízejí zahraniční výrobci solárních panelů. „Naše mobilní aplikace nabízí nejen moderní a přehledný design, ale oproti běžně dostupným aplikacím je také plně v češtině, a navíc umožňuje přistupovat k datům z FVE z více mobilních zařízení současně,“ popisuje za Woltair Albert Soukup, Head of Consumer Innovation.

Nová éra hospodaření s energií

První verze mobilní aplikace není přitom ani zdaleka konečnou. Woltair má vlastní dedikovaný vývojový tým, který bude aplikaci zdokonalovat a zároveň přidávat nové a nové funkce. Ještě letos přibude monitorování tepelného čerpadla vlastní značky WLTR a v příštím roce například řízení přetoků z fotovoltaiky.

Nová mobilní aplikace Woltair je k dispozici zdarma ke stažení na Google Play i App Store.

Více informací

 
 
Reklama