Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyberte si topení chytře a úsporně s K&V ELEKTRO!

Jak si můžeme přitopit doma nebo v kanceláři?

Při dnešních cenách energií se během výběru doplňkového topení rozvážně rozhodujeme, do čeho investovat peníze, abychom pak zbytečně neplatili zbytečně velkou částku, anebo si nepořídili něco, s čím nebudeme spokojeni. Čím si tedy můžeme přitopit?

Přímotop
Volbou číslo jedna většinou padne na přímotop neboli konvektor. Přímotopy na stěnu mohou být nejčastěji považovány jako hlavní topné zařízení, přímotopy samostatně stojící slouží většinou jako doplněk k hlavnímu topnému zařízení. Naproti tomu vyšší výkon dokážou podat akumulační kamna. Menší alternativa s nižší cenou jsou teplovzdušné ventilátory, které slouží k cílenému směřování tepla na menší plochu místa, např. pro prodavače v obchodu na ruce.

Infrapanel
Infrapanely jsou vhodné především do malých koupelen, ale můžeme je vidět i na zimních zahrádkách. Své využití najdou v malých místnostech a často nám poslouží ve chladných dnech před podzimní sezónou nebo jako doplňkové topení k ostatním zařízením - př. kamnům.

Termostat     
S termostatem si můžete pohlídat finance za spotřebu. Určitý typ si vyberete podle vašich preferencí, máme k dispozici drátová i bezdrátová zařízení fungující přes WiFi a digitální i mechanické termostaty s otočným knoflíkem. Velice užitečné jsou též termostatické hlavice.

Podlahové vytápění
Během stavby nového domu či bytu zvažte pořízení komfortního podlahového topení. Můžete jej zkombinovat s větráky na strop s otočenými lopatkami k rozvíření tepla. Instalaci výrazně usnadní topné rohože.

Více informací


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 
Reklama