Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ioniDetect - technologie nejnovější řady kotlů Vaillant

Tepelné čerpadlo se nehodí jako řešení pro každou topnou soustavu, a to především u starších domů. Proto je třeba stále obracet pozornost i k novým technologiím plynových kotlů.

Současná nabídka plynových kondenzačních kotlů z řady ioniDetect společnosti Vaillant cílí na schopnost přizpůsobit se změně složení a kvality plynu. Kotel sám rozpozná změnu vlastností plynu a jeho provoz automaticky přizpůsobí dané změně. Kondenzační kotle této nejnovější řady jsou schopny adaptovat se na spalování zemního plynu, zkapalněného plynu, nebo 20% příměs vodíku v zemním plynu.

Díky novým technologiím lze snížit jak spotřebu energie na vytápění až o 15-20 %, tak i škodlivé emise. Přestože je plyn fosilním palivem, jeho spalování má daleko nižší dopad na životní prostředí, než je tomu například u tuhých paliv. Neváhejte se proto obrátit na naše odborníky, kteří vám pomohou s výběrem toho nejlepšího řešení pro vaši současnou situaci.

Na kondenzační kotle této řady lze sjednat prodlouženou záruku na dobu 5 nebo 7 let. Nově v nabídce máme také certifikát CONNECTED, díky kterému zákazník získá nejen prodloužení záruky na 5 let, ale i vzdálený dohled nad kotlem prostřednictvím vybrané servisní firmy po celou dobu jeho životnosti.

Více informací


Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)
logo Vaillant Group Czech s.r.o. (zn. VAILLANT)

Díky více než 145 letům zkušeností vám značka Vaillant poskytuje efektivní a ekologická řešení pro vytápění, ohřev teplé vody, chlazení a větrání. V našem produktovém portfoliu najdete kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky, ...

 
 
Reklama