Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost ELVL vstoupila do nového roku s produktovým kalendářem 2024

Pro obchodní partnery vydala společnost ELVL s.r.o. produktový kalendář 2024, který je přehlídkou moderního designu otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM.

Již tradičně společnost ELVL vydala pro obchodní partnery, projektanty a architekty stolní produktový kalendář 2024. Kalendář je přehlídkou designu otopných těles, elektrických koupelnových radiátorů, sušáků ručníků, vysoušečů obuvi a elektrických topných těles s elektronickou regulací určených do koupelnových radiátorů. Stolní kalendář je praktickým informačním zdrojem s příjemnou inspirací při práci ve stavebnictví v oblasti vytápění bytů, kanceláří i společenských prostor.

Kalendář se stává elegantním doplňkem pracovního stolu, který nám poskytuje informaci nejen o časové realitě, ale i důležité informace pro naší pracovní a také privátní činnost. Grafická prezentace výrobků společnosti, prezentovaná prostřednictvím stolního kalendáře, umožňuje snadný a rychlý kontakt a základní informace o produktech.

Více informací


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama