Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovativní vodíkový vytápěcí systém geniumSchwank získal evropský patent

Společnost Schwank oznamuje získání patentu pro svůj inovativní vodíkový vytápěcí systém geniumSchwank, který posouvá hranice efektivity a udržitelnosti v průmyslovém vytápění.

Vodíkový vytápěcí systém geniumSchwank, vyvinutý společností Schwank, obdržel oficiální evropský patent. Tento milník potvrzuje nejen jedinečnost a inovativnost tohoto systému, ale také posiluje jeho postavení v oblasti udržitelného průmyslového vytápění.

V čem spočívá jedinečnost tohoto vodíkového systému? geniumSchwank nabízí nejen flexibilitu, ale také připravenost na budoucnost. S možností provozu na zemní plyn nebo LPG a jednoduchou adaptací na 100% vodíkový provoz, tento systém reprezentuje spojení efektivity s udržitelností, což je klíčové pro současné i budoucí potřeby průmyslového sektoru.

Ocenění nedávno udělené předním německým ekonomickým časopisem WirtschaftsWoche dále potvrzuje pozici společnosti Schwank jako lídra na světovém trhu. Díky nekompromisnímu úsilí o inovace a kvalitu se Schwank stal světovou jedničkou v segmentu tmavých zářičů, a to nejen díky své spolehlivosti a efektivitě, ale také díky svému silnému závazku k udržitelnosti.

Více informací


 
 
Reklama