Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zbavte se plísní a šetřete peníze za vytápění s reflexně izolačním nátěrem

Efektivně zateplovat lze i interiér, a to například technologií reflexně izolačního nátěru ABAMAL, jehož aplikace dokáže ušetřit až třetinu nákladů na vytápění.

S rostoucí cenou energií hledáme způsob, jak ušetřit za vytápění. Jednou z cest je zateplit dům z venku, ovšem efektivně lze zateplit interiér, a to například reflexně izolačním nátěrem ABAMAL, který dokáže ušetřit i desítky procent nákladů za energie.
 
Reflexně izolační nátěrové hmoty ABAMAL fungují v interiéru na principu pohlcení tepelného záření a zpětném vyzáření zpět do místnosti. Díky tomu je stěna na dotek tepla a v budoucnu se na takové stěně nedokáže srážet vzdušná vlhkost a nebudou vznikat plísně. ABAMAL se aplikuje jako klasická interiérová barva, ABAMAL lze barevně tónovat. Nátěrové hmoty jsou testovány ve zkušebnách Technického a zkušebního ústavu v Praze, Statním zdravotním ústavem a jedná se o český výrobek.
 
Nátěrové hmoty ABAMAL lze samozřejmě aplikovat i na staré zdi, což jistě ocení majitelé stovky let starých, kamenných domů i horských chalup, které trvá vytopit nesmírně dlouho, a i v létě zůstávají tyto domy vlhké.

Více informací


 
 
Reklama