Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fúze sloučením společností

Společnosti Flamco CZ s.r.o. a Comap Praha s.r.o. se úspěšně spojily i po právní stránce a nově tak vznikla společnost Aalberts hfc CZ s.r.o.

Tato fúze přináší mnoho výhod i pro Vás, naše zákazníky.

Jako jedna společnost Aalberts hfc CZ s.r.o. Vám budeme poskytovat širší sortiment výrobků, komplexní služby a technologická řešení z jednoho kontaktního místa. Díky jednomu společnému ERP systému a skladu očekáváme výrazné zjednodušení nákupního procesu a logistických operací. Značky Flamco a Comap nadále pokračují jako produktové značky.

Naše závazky vůči Vám zůstávají beze změny. Jsme tu stále proto, abychom Vám poskytovali nejlepší produkty a služby pro systémy vytápění a chlazení od zdroje až po spotřebič.

Děkujeme Vám za dlouholetou důvěru a těšíme se na další spolupráci. Věříme, že tato fúze přinese vzájemný prospěch pro všechny zúčastněné strany.

Oznámení fúze a aktuální kontaktní údaje najdete zde


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama