Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akční nabídky analyzátoru spalin testo 300 a dalších přístrojů pro HVAC/R

Požadavky v oblastech HVAC/R se zkomplikovaly – je čas na novou, odvážnou formu jednoduchosti. Jednoduchá řešení, snadně digitálně propojená a vše z jednoho zdroje. Toto je náš požadavek na testo Smart World: chceme Vám usnadnit proměnu různých výzev a nových technologií v příležitosti.

A především těžit z možností digitalizace. Vyzkoušejte síťovou měřicí technologii, chytré příslušenství, plně automatizovaná řešení a aplikaci testo Smart jako digitální platformu, která spojuje všechny výsledky měření dohromady. Jednoduše, digitálně a neomezeně.

Ve společnosti Testo zastáváme názor, že digitalizace má smysl vždy, když usnadňuje pracovní procesy. Jednoduše dělat produkty „více digitální“, protože můžete, nemá žádnou přidanou hodnotu a vytváří pouze zbytečnou složitost.

Jsme obzvláště hrdí na dvě konkrétní implementace:

  • Aplikaci testo Smart jako digitální datové centrum pro všechny aplikace HVAC/R.
  • Náš propojený celkový systém pro všechny aplikace v chladicích systémech a tepelných čerpadlech.

Abyste mohli přímo těžit z výhod digitalizace a zůstali konkurenceschopní, děláme ve společnosti Testo každý den vše, co je v našich silách, abychom Vás podpořili ve Vaší práci v digitalizovaném světě HVAC/R inovativními, chytře propojenými profesionálními nástroji.

V rámci naší Podzimní akce 2024 Vám nabízíme cenově zvýhodněné přístroje do oblasti HVAC/R pro zefektivnění Vašich každodenních procesů a úkolů.

Více informací a přehled akčních balíčků


TESTO, s. r. o.
logo TESTO, s. r. o.

Digitální měřicí přístroje: teploměry, vlhkoměry, měřiče proudění; přístroje pro zaregulování vzduchotechniky; systémy pro validaci čistých prostorů, měření turbulencí, kvality ovzduší, hlukoměry, luxmetry, analyzátory kouřových plynů; detektory, ...

 
 
Reklama