Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kondenzační kotle BRÖTJE aneb ... lépe s Brötje!

Úsporné kondenzační kotle BRÖTJE se vyznačují moderními technologiemi, které ve spojení s regulací SIEMENS dosahují vysokých hodnot účinnosti a normovaného stupně využití až 109 %. Díky tomu může přispět k úspoře nákladů na topení o 10 až 14 % a v porovnání se staršími zařízeními dokonce až o 30 %.


Společnost BRÖTJE, založená Augustem Brötje roku 1919 v Německu, patří mezi přední značky v oboru výroby tepelné techniky na evropském trhu. Produkty BRÖTJE nabízí špičkovou techniku topení plynem, především pak kondenzační kotle, které představují ideální řešení pro byty, rodinné domy, ale i pro objekty průmyslové nebo občanské vybavenosti.

Při vývoji a inovaci svých kotlů klade firma BRÖTJE důraz na to, aby splňovaly prvky moderního vytápění, které se vyznačuje nižšími náklady za energie, a zároveň byly ekologické. Efektivní je zejména kombinace kotle a solární techniky. Kotle BRÖTJE jsou testovány podle přísné podnikové normy a náročných jakostních podmínek a již při jejich vývoji je kladen důraz na nejvyšší kvalitu jednotlivých komponentů, které jsou neustále kontrolovány během výrobního procesu až po výstupní kontrolu.

Výhody kotlů BRÖTJE


Úsporné kondenzační kotle BRÖTJE patří mezi průkopníky výhřevné techniky. Vyznačují se moderními technologiemi, které ve spojení s regulací SIEMENS dosahují vysokých hodnot účinnosti a normovaného stupně využití až 109 %. Díky tomu může přispět k úspoře nákladů na topení o 10 až 14 % a v porovnání se staršími zařízeními dokonce až o 30 %.

Elektronicky řízené čerpadlo umožňuje volitelnost rozsahu výkonu dle potřeby topného systému, zatímco systém „Multilevel“ využívá maximální počet univerzálních dílů, což vede k omezení počtu náhradních dílů, zvýšení bezpečnosti a spolehlivosti a ke zjednodušení servisu. Jednotná regulace SIEMENS má jednoduchou obsluhu a umožňuje integraci do sestav s alternativními zdroji. Řízení druhého směšovaného okruhu je možné pomocí vestavných modulů. Všechna samostatná provedení kotlů lze pomocí rozšiřovacích sad doplnit do sestavy s externím zásobníkem TUV. Kondenzační kotle mají rovněž komplexní systém plastových odvodů spalin KAS 80.

Vysoká preciznost zpracování a kvalita kotlů BRÖTJE se odráží na pohodlí při montáži a servisu. Jejich spolehlivost je ověřena mnohaletým působením na německých trzích. Jedná se o vynikající řadu produktů od výrobce, který již třikrát získal posudek jakosti „Sehr gut“ od spotřebitelské nadace posuzování kvality Stiffung Warentest. Kotle BRÖTJE jsou maximálně šetrné k životnímu prostředí a splňují veškeré emisní požadavky českých i evropských norem.

Nezáleží, zda jde o novostavbu, rekonstrukci či modernizaci, nebo zda dáváte přednost radiátorům či podlahovému vytápění, tepelnou pohodu a komfort můžete získat moderněji, úsporněji a ekologičtěji – prostě lépe …lépe s BRÖTJE.






GIENGER spol. s r.o.
logo GIENGER spol. s r.o.

Velkoobchod - topenářská, instalační, sanitární a klimatizační technika. Holding GC SKUPINA tvoří celkem 8 společností. Sortiment: plynové kondenzační kotle, kotle na tuhá paliva a biomasu, elektrokotle, otopná tělesa, koupelnové radiátory, ohřívače, ...