Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Snadný přechod na EET

Obavy se zavedením EET jsou často spojené zejména s vysokými pořizovacími náklady, náklady na provoz a jeho složitostí. Redakce Časopisu pro tepelnou techniku a instalace Vám poskytuje rozhovor s jedním z dodavatelů pokladních systémů značky – zn. Cashino a Xprinter.

Co je k naplnění povinnosti EET potřeba:

Odpověď dodavatele tiskárny (DT): Pro tisk účtenek je potřeba spolehlivá tiskárna. Naše společnost zastupuje v Evropě dvě renomované značky – zn. CashinoXprinter. Naše tiskárny patřily v 1. a 2. vlně EET k nejprodávanějším a vynikají zejména výborným poměrem ceny a spolehlivostí. Asi Vás překvapím, ale kvalitní tiskárna nemusí nutně stát 5 000 Kč a více. Tiskárny se liší podle použití, buď na stolní (v ceně od 1 699,-) – vhodné např. do kanceláře, dílny atd. a dále na mobilní tiskárny na baterie (v ceně od 2 299,-) – ideální i pro práci v terénu. Pro EET navíc spolu s tiskárnou poskytujeme i voucher na profesionální pokladní systém TOP POKLADNA zcela zdarma. Vše je velmi jednoduché. Vyberete tiskárnu dle Vaší potřeby, a to je vše, žádné další zařizování.

Rozumíme tomu tak, že si u Vás zakoupím tiskárnu v ceně např. 2 tis Kč. a k tomu získáme plnohodnotný pokladní systém?

Odpověď: Přesně tak, v ceně máte kompletní řešení EET na profesionání úrovni. Mimochodem na této akci spolupracujeme se světovou jedničkou v pokladních systémech, spol. Diebold-Nixdorf.

Pro jaké uživatele je TOP POKLADNA vhodná?

TOP POKLADNA je univerzální pokladní systém, který je vhodný jak pro jednotlivce (zadej částku a rychle odešli), tak i pro „velké“ uživatele (více uživatelů, více tiskáren, prodej služeb i zboží, vzdálená správa a další funkce).

Co ještě kromě tiskárny a programu TOP POKLADNA je pro EET potřeba?

Pro běžné uživatele stačí k provozování TOP POKLADNY pouze chytrý mobil nebo tablet se systémem Android, který jednoduše propojíte s tiskárnou přes Bluetooth a dále připojení k internetu.

Pořízení TOP POKLADNY je tedy zcela zdarma. Jsou s jejím provozem spojené nějaké další měsíční poplatky?

Top Pokladna je profesionální pokladní systém s plnou technickou podporou a cloudovým řešením (tzn.kompletní zálohou vašich dat – určitě oceníte např. při ztrátě mobilu), přesto jsou měsíční poplatky velmi nízké. Srovnatelné systémy stojí měsíčně od 600,- Kč výše, za TOP POKLADNU zaplatíte měsíčně jen 99,- bez DPH. Navíc máte možnost TOP POKLADNU vyzkoušet nezávazně první 3 měsíce zcela zdarma. Pokud nebudete spokojeni, můžete se samozřejmě rozhodnout pro jakýkoliv jiný pokladní systém.

Pro členy našeho cechu nabízíte ještě nějaké zvýhodnění?

Ano. Pro členy Cechu topenářů a instalatérů jsme ještě připravili speciální časově omezenou slevu 10 % na všechny tiskárny Cashino a Xprinter. Stačí při objednávce zadat do pole „Kód speciální akce“ . Sleva platí při objednání do 31. 3. 2020 a bude automaticky odečtena na konci objednávkového formuláře.

V případě Vašeho zájmu Vám pošleme „Kód speciální akce“ na slevu 10 % a odkaz na internetové stránky pro zvolení výběru tiskárny s voucherem.

Cashino PTP-II DUAL BT (Android+iOS)
Cashino PTP-II DUAL BT (Android+iOS)
Xprinter XP C260-N Bluetooth
Xprinter XP C260-N Bluetooth


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...