Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky ze světa HVAC a automatizace budov

Přihlaste se k odběru newsletteru, který jednou měsíčně připravuje Siemens Building Products.

Na pravidelné bázi budete dostávat aktuální tipy, pozvánky na webináře a školení, informace o nejdůležitějších produktových novinkách Siemens nebo další zajímavosti z oboru.

Víte například, jaká technologie tvoří mozek nové centrály společnosti ČSOB v pražských Radlicích, která mimo jiné dosáhla na certifikací LEED Platinum New Construction, což znamená, že budova vyhovuje nejvyšším mezinárodním ekologickým standardům? Nebo jak je řešena regulace primárních zařízení na nedávno znovuotevřené historické chatě Libušín na beskydských Pustevnách? Odpovědi najdete v newslleteru „HVAC a automatizace budov“.

Přihlásit k odběru se můžete prostřednictvím registračního formuláře, na stránce se také můžete podívat do archivu na předchozí newslettery.


Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...