Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Viessmann online: Inovační nabídka poskytování služeb architektům, projektantům a odborným topenářským firmám

Viessmann Vám nabízí možnost získávat informace na internetu nepřetržitě po dobu 24 hodin denně se službou Viessmann online. Tato inovační nabídka je určena nejen odborným topenářským firmám, ale i projektantům, servisním technikům a například i kominíkům.

Stále více obchodních partnerů firmy Viessmann využívá internetový informační servis - není divu, tímto způsobem si totiž mohou rychle, levně a jednoduše stáhnout veškeré projekční a prodejní podklady, jako jsou například listy s technickými údaji, projekční, montážní a servisní návody a ostatní neméně důležitá dokumentace.

Co vše naleznete na partnerských stránkách firmy Viessmann?

Objednávka tiskovin

  • Online možnost objednání prospektů a odborných řad.

Dokumentace

  • V případě technických dotazů nabízí tato rubrika rychlou pomoc. K technickým podkladům, jako jsou Listy technických údajů, Projekční návody, Návody na obsluhu, Montážní návody, Servisní návody, Návody na montáž a servis a Návody na obsluhu a servis se dostanete nepřetržitě 24 hodin denně.

Ceníky

  • V této rubrice jsou k dispozici přehledně rozdělené ceníky nejen našich produktů, ale i servisních služeb - vše ve formátu PDF.

CAD data

  • Pod tímto pojmem najdou projektanti podklady pro svoji projekční činnost. Jedná se o grafické modely produktů Viessmann a schémata typových zapojení vycházejících z podkladů pro projekční programy - AutoCAD, apod.

Online přihlášení na semináře a odborná školení

Širokou nabídku odborných seminářů a školení Akademie Viessmann si lze vyvolat na domovské stránce Viessmann (www.viessmann.cz).

Semináře jsou rozděleny na:

  • Školení pro projektanty a montážní firmy,
  • Servisní školení,
  • Školení pro projektanty (ČKAIT).

Vždy zde naleznete pouze aktuální nabídku školení.

Zcela nově zde najdete možnost přihlásit se na seminář online - což šetří váš čas, neboť odpadá vyplňování a zasílání faxového formuláře.

Přihlášení do partnerských stránek - jak na to?

Na úvodní stránce www.viessmann.cz v horní části zvolte odkaz "Login Partner"

Dostanete se do sekce "Login Partner", kde zvolíte "Start Login Partner"

Po přesměrování vyplníte požadovaná pole a jste přihlášeni na partnerských stránkách.

V případě, že nejste registrováni, zvolte odkaz "Registrovat" a po odeslání požadovaných údajů Vám bude vygenerováno přihlašovací heslo přímo do vašeho emailu.


VIESSMANN, spol. s r.o.
logo VIESSMANN, spol. s r.o.

Kompletní program Viessmann nabízí individuální řešení s efektivními systémy v nejvyšší kvalitě pro všechny oblasti použití a energetické zdroje - vytápění, průmyslové energetické systémy, chladicí systémy.