Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přípravy na Infothermu 2011 jsou v plném proudu, výstavní plochy zcela obsazeny

Na výstavě Infotherma 2011 budou představeny poslední novinky otopných systémů, možných úspor energie a využívání obnovitelných zdrojů energie. Každému z těchto oborů je věnována zhruba třetina výstavních ploch.

Na výstavišti Černá louka v Ostravě je v plném proudu budování jednotlivých expozic pro 18. ročník mezinárodní výstavy Infotherma 2011, který se uskuteční ve dnech 17. - 20. ledna 2011.

Součástí slavnostního zahájení výstavy 17. ledna bude i celostátní tisková konference k aktualizaci státní energetické koncepce.

Organizátor výstavy, agentura Inforpres, vybral pro Infothermu 2011, která je největší přehlídkou vytápění a úspor energie malých a středních objektů, 363 domácích a zahraničních firem a organizací, které ovlivňují a mohou ovlivňovat tepelnou pohodu našich příbytků.

Tak jako na předcházejících ročnících bude Infotherma 2011 největších přehlídkou kotlů na ušlechtilá i tuhá paliva, krbů, krbových vložek, kachláků a z obnovitelných zdrojů například tepelných čerpadel, které zde bude prezentovat okolo 50 firem a organizací.

Objektivizaci informací, které získají návštěvníci v jednotlivých expozicích, bude zajišťovat odborný doprovodný program, kde se uskuteční tři oborové dny a bude předneseno 21 přednášek.

Součástí výstavy je i rozsáhlé poradenství Hospodářské komory, ministerstev, která přebrala záštitu nad touto výstavou, SFŽP, VŠB TU Ostrava, Výzkumného a vývojového centra VŠB TUO, odborných svazů, asociací, cechů a společností.

Vše o výstavě a vystavovatelích na www.infotherma.cz

Doprovodný program


Agentura INFORPRES s.r.o.
logo Agentura INFORPRES s.r.o.

Pořadatel mezinárodní výstavy Infotherma - ekologické a ekonomické vytápění, úspory energie a využívání obnovitelných zdrojů v rodinných domcích, chatách, dílnách, provozovnách, restauracích, obchodech, rekreačních střediscích a dalších malých a středních ...