Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrhy Moderní vytápění a Krby a kamna - řešení úspor energií!

Již šestým rokem můžete navštívit veletrh Moderní vytápění, který je zaměřen na moderní zdroje vytápění a úspory energií. V termínu od 24. do 27. 2. 2011 v Praze na Výstavišti v Holešovicích se budou souběžně s tímto veletrhem konat také Dřevostavby, Windoor Expo, Floor Expo, Aquaset, Zahradní nábytek a nově také 1. odborný veletrh krbů, kamen a designové vytápění - Krby a kamna.

Nad veletrhem Moderní vytápění převzalo záštitu Ministerstvo průmyslu a obchodu a také Ministerstvo životního prostředí. Na spolupráci se také podílejí významné asociace jako např. Asociace pro využití tepelných čerpadel nebo Česká fotovoltaická asociace.

Hlavním cílem veletrhu je představit široké veřejnosti produkty, které využívají ekologické palivo, energii a další novinky v oboru vytápění. Věříme, že toto téma je přínosné z důvodu stále rostoucích cen elektřiny a plynu.

Novinkou je 1.ročník odborného veletrh krbů, kamen a designové vytápění - Krby a kamna, kde se budou prezentovat leadři na trhu např: ROMOTOP spol. s r.o., Haas&Sohn Rukov, s.r.o., ABX s.ro., Scandique s.r.o., Hein a spol. - kermické závody, spol. s r.o., Euro teplo s.r.o. a další.

Mezi významné a stálé vystavovatele patří např. Regulus, spol. s r.o., Thermona, spol. s r.o., Severočeské doly a.s. aj. Letos přibudou nováčci jako např. Ge-tra, s.r.o., Briklis spol. s r.o., Aduro - R. Szubinski atd.

 

Výrobci kotlů na dřevo a pelety představí na veletrhu své nové produkty: Latop, spol. s r.o.,Esel technologies, s.r.o. , Ponast spol. s.r.o., Verner s.r.o. aj. Návštěvníci mohou navšítivit velkou sekci tepelných čerpadel: Stiebel Eltron, spol. s r.o., Tepelná čerpadla IVT s.r.o., Climatec Group a.s., NIBE Energy Systems, Tepelná čerpadla AIT, Mastertherm s.r.o., HOTJET s.r.o., Termokomfort s.r.o. Solární systémy představí např. firmy: Taush s.r.o. Solar Power, Thermoprogress, Vacusol spol. s r.o. S komínovými systémy se bude např prezentovat firma Eko komíny s.r.o. Více informací o rekuperaci Vám sdělí: ROSA In s.r.i., Štorc TZB s.r.o., Elmet spol. s r.o., Adan - úspory energie s.r.o. Zájemci o podlahové topení mohou navštívit eypozice těchto firem: F. Křeček - EkotermEurosystemy Group, s.r.o., Pedotherm Moravia spol. s r.o., M. Šupčík - Ekotop a Fenix Trading, s.r.o., V-systém elektro s.r.o. a další.

Návštěvníci zde získají bezplatné poradenství jak ušetřit a snížit platby za energii, mohou zde konzultovat výběr vhodného zdroje vytápění a odborná sdružení jim pomohou s návrhem vytápění pro rekonstruované, nízkoenergetických či pasivních domy.

 

Již po páté se budou také konat odborné přednášky na aktuální témata: jak ušetřit za teplo, plyn, elektřinu a vodu. Nebude chybět ani soutěž O nejpřínosnější exponát veletrhu, který vybere nezávislá porota složená z předních odborníků.

Veletrh Moderní vytápění proběhne společně s dalšími veletrhy ve dnech 24. - 27. 2. 2011 na Výstavišti Praha - Holešovice, otevírací hodiny: Čt, Pá, So: 10.00 - 18.00, Ne: 10.00 - 16.00

Své produkty na všech souběžných veletrzích představí přes 500 firem, z toho přes 100 firem z oboru vytápění.

Podrobné informace k veletrhu jsou k dispozici www.modernivytapeni.cz a www.krbykamna.info.

V případě zájmu o spolupráci nebo bližší informace, prosím, kontaktujte:
Gabriela Kupčová - vedoucí projektu, email: kupcova@terinvest.com, tel: 221 992 149, mob: 724 612 060


Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...