Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrhy Moderní vytápění a Dřevostavby zahájeny

Dnes byly v pražských Holešovicích zahájeny veletrhy Moderní vytápění, Krby a kamna, Dřevostavby a Windoor expo. Po čtyři dny se budou moci návštěvníci seznámit s posledními trendy zdrojů tepla a s konstrukčními systémy všech hlavních hráčů v oboru dřevěného stavění.

Veletrhy souběžně probíhají v Průmyslovém paláci a v hale u vstupu na výstaviště. Na veletrhu v hale Moderního vytápění Vás rádi přivítáme i na stánku portálu TZB-info, kde můžete získat informace o novinkách portálu – Kalkulátoru cen energií a Porovnání ročních nákladů na energie v domě.

O stejných novinkách mohou návštěvníci získat informace také v rámci doprovodného programu na páteční přednášce Milana Bechyně v 16:00. Doprovodný program probíhá po celé čtyři dny. V příslušných halách zazní přednášky o navrhování a technologiích dřevostaveb, navrhování a realizace pasivních domů v rámci série přednášek Centra pasivního domu, dále o tepelných čerpadlech, kotlech na biomasu a dalších obnovitelných zdrojích. Zajímavosti z výstaviště a z doprovodného programu Vám přineseme v následujících článcích.







Brány veletrhu se každý den otevírají v 10:00 hodin, v neděli veletrhy končí v 16:00 hod.

 
 
Reklama