Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odborná porota udělila komínu HELUZ SMART ocenění GRAND PRIX

Nový chytrý komín HELUZ SMART oslovil odbornou porotu na veletrhu FOR ARCH, která mu udělila ocenění GRAND PRIX.

Na největším stavebním veletrhu u nás FOR ARCH, který se tradičně koná v pražských Letňanech, jsou prezentovány nejmodernější technologie a řešení. Exponáty přihlášené do soutěže Grand Prix posuzuje odborná porota z hlediska technických parametrů, progresivní technologie, netradičního nápadu, mimořádné kvality za přijatelnou cenu, materiálu, ekologie, energetické úspornosti i možnosti uplatnění na trhu.

A přesně tyto parametry splňuje nový chytrý komín HELUZ SMART, který je ideální kombinací ekonomické výhodnosti, úspory místa, jednoduché instalace a univerzálního využití. Zároveň je kompatibilní s moderními technologiemi domu, jako je např. rekuperace.

Nový komínový komplet HELUZ SMART je s rozměry 32×32 cm nejmenší keramický komín na trhu (oproti tradičním 40×40 cm). Komínové těleso sestává z obvodového pláště z jednodílné broušené keramické tvárnice, do které se na stavbě vkládá izolovaná izostatická vložka. Ta je izolovaná již z výroby, což snižuje počet kroků při samotné montáži, která je tak výrazně rychlejší, jednodušší a bezpečnější. Komín HELUZ SMART vhodný pro naprostou většinu běžných spotřebičů s přirozeným odvodem spalin. Zvládne pevná, plynná i kapalná paliva, suchý i mokrý provoz.





HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.