Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Navštivte expozici VIADRUS na veletrhu Země živitelka

Jako již tradičně, i letos vystavuje VIADRUS na největším veletrhu v Jižních Čechách, na Zemi živitelce. Srdečně vás zveme k návštěvě našeho stánku.

Kotel Hercules U32, který jako jediný litinový kotel s ručním přikládáním na trhu splňuje až 5. emisní třídu
Kotel Hercules U32, který jako jediný litinový kotel s ručním přikládáním na trhu splňuje až 5. emisní třídu


Protože se kvapem blíží již 44. ročník oblíbeného veletrhu Země živitelka v Českých Budějovicích, dovolujeme si vás již nyní pozvat na náš stánek s číslem 102. Ten se, stejně jako v minulých letech, bude nacházet na volné ploše nedaleko hlavního vstupu na výstaviště.

A na co se můžete těšit?

Předvedeme výběr z celého sortimentu se zvláštním důrazem na kotle dotované ve II. kole kotlíkových dotací. Hvězdou expozice bude VIADRUS A3C (verze 2017+), jediný český litinový automat na uhlí/pelety ve druhém kole kotlíkových dotací. Vedle něj se zde představí dotovaný litinový automat VIADRUS A2C s otočnou retortou, dotovaný oceloplechový kombinovaný automat VIADRUS A3W, dotované pyrolytické kotle s ručním přikládáním VIADRUS P7C a LIGNATOR a v neposlední řadě legendární Hercules U32, který jako jediný litinový kotel s ručním přikládáním na trhu splňuje až 5. emisní třídu, ekodesign a současně nepotřebuje k provozu elektrický proud. Nebude chybět ani ukázka z oblasti plynových kotlů. Vedle moderních závěsných kondenzačních kotlů v dotacích VIADRUS K4 a K5 se rozhodně neztratí nízkoteplotní litinový plynový kotel Garde G42 ECO. V jejich sousedství naleznete expozici moderních i retro litinových radiátorů, které můžete mít v téměř libovolné barvě RAL. Radiátory jsou dodávány s bezkonkurenční dvacetiletou zárukou. Expozici VIADRUS pak uzavírají kamna ECHEDO a AGURO, které se začaly vyrábět v roce 2016.

Na stánku bude přítomen i zástupce společnosti Kamnářství Písař, která provozuje v Jindřichově Hradci velký showroom s produkty VIADRUS. Tato společnost nabídne zvýhodněné ceny pro nákup produktů VIADRUS během veletrhu a krátce po něm. Velkým tématem tohoto léta je druhé kolo kotlíkových dotací. Na stánku VIADRUS budou k dispozici specialisté, kteří návštěvníkům s dotacemi poradí a pomohou vybrat i nejvhodnější dotovaný kotel. Zkombinujte kotlíkovou dotaci a veletržní slevu a získejte moderní litinový kotel za nejvýhodnější cenu.

Těšíme se na Vaši návštěvu na stánku VIADRUS na Zemi živitelce v Českých Budějovicích ve dnech 24.-29. srpna 2017, volná plocha číslo 102.

 
 
Reklama