Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hlavní přednost nového radiátoru RADIK VKM8? Jeho univerzálnost!

Hledáte-li otopné těleso, které vám eliminuje rizika spojená s náročnou instalací, nový radiátor RADIK VKM8 od společnosti KORADO, a.s. je ideální volba. Nejen, že nabízí až 15 různých variant připojení na otopnou soustavu, ale také splňuje i všechny nároky na vytápění a design.


Je sice teprve začátek září, ale podzimní ochlazení se nemilosrdně blíží… proto se dříve či později budete muset zabývat otázkou vytápění. Novinkou v sortimentu společnosti KORADO jsou univerzální radiátory RADIK VKM8, které originálně řešeným vnitřním rozvodem umožňují různé způsoby připojení na otopnou soustavu. Díky tomu budete vědět, že i když koupíte těleso s předstihem, aniž byste věděli, které připojení využijete, RADIK VKM8 vždy v pořádku nainstalujete, kam budete potřebovat.

Variabilita, nebo-li jistota správné volby

Unikátní vlastností deskového otopného tělesa RADIK VKM8 je univerzálnost z hlediska připojení na otopnou soustavu. To znamená, že je možné si vybrat hned z několika způsobů. Těleso je možné připojit pomocí spodního středového, spodního pravého nebo spodního levého připojení. V případě potřeby lze různě kombinovat, což snižuje riziko nákupu radiátoru s nevhodným typem připojení.

Radiátory RADIK VKM8 jsou určeny do ústředního vytápění budov s nejvyšším přípustným provozním přetlakem 1,0 MPa, ve kterých se používá jako teplonosná látka voda nebo vodní roztok o nejvyšší přípustné provozní teplotě 110 °C, a to do jednotrubkových nebo dvoutrubkových otopných soustav s nuceným oběhem.

Deskové radiátory RADIK VKM8 vás zaujmou nejen z hlediska funkčnosti, ale také designu. K dispozici je výběr ze tří variant provedení čelní desky, a to klasická zvlněná, PLAN (hladká) a LINE (hladká s jemnými horizontálními prolisy). V pozadí nezůstává ani výběr barev. Pestrá škála barevného provedení těles (dle vzorníku barev RAL) zajišťuje jistotu estetického ladění vašeho interiéru.

Univerzálnost otopných těles RADIK VKM8 je tedy jeden z mnoha důvodů, proč tato novinka společnosti KORADO, a.s. získává stále větší popularitu. Přesvědčte se o tom i vy…

Více informací na www.korado.cz





KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...